Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2016 - EL CONSELL DE PRESIDÈNCIA VISITA LES OBRES DE CONDICIONAMENT DEL CENTRE D’ACOLLIDA D’ANIMALS ABANDONATS DE LA COMARCA

El dimecres 30 de novembre, el Consell de Presidència va realitzar una visita institucional al Centre d’Acollida d’Animals Abandonats de la comarca, per tal de veure les obres de condicionament que s’hi han fet recentment. A la visita també hi van assistir el diputat i alcalde de Mont-ras, Carles Salgas; el gerent de l’APA Rodamón; i representants de l’empresa Burgos Gasull, encarregats de les obres de finalització del centre.


Les obres dutes a terme han consistit en l’edificació i construcció de gàbies i dependències per millorar-ne la salubritat i garantint la confortabilitat dels animals en custòdia. Així mateix, s’han reestructurat en divisions i departaments interiors, per millorar les condicions de treball de la gestió del centre i atenció als visitants. S’han realitzat les distribucions necessàries per crear uns espais funcionals adaptats a: recepció i oficines, sales de cures i hospitalització, vestidors privats del servei, banys adaptats per als visitants, magatzem i gàbies d’hospitalització, de desparasitació i de quarantena.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat