Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2015 - UNA CINQUANTENA D'EMPRESARIS PARTICIPEN A LA TROBADA ENTRE PRODUCTORS AGROALIMENTARIS I COMERCIALITZADORS TURÍSTICS

El departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat, els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, així com dels ajuntaments de Figueres i la Bisbal i rodalies van organitzar, el passat dia 25, una jornada tècnica amb el nom de “Networking Empordà”, celebrada a la seu del Consell Comarcal, i amb l'objectiu de promoure el producte local. Aquest és el segon cop, al llarg d'aquest any, que se celebra una trobada d'aquestes característiques. L'anterior tingué lloc a la Bisbal.

La sessió de dimecres a Figueres va aplegar una cinquantena de productors agroalimentaris, restauradors i representants d'empreses d'allotjament i activitats turístiques de l'Empordà, tots ells amb l'objectiu de crear sinergies o relacions comercials. Per tal de fer-ho possible es va habilitar un espai per intercanviar experiències i documentació. El format networking implica una mena de roda de contactes i entrevistes entre tots els assistents, que es van intercanviant cada cinc minuts. Un cop acabada la trobada, tots ells van poder continuar parlant de les relacions comercials de forma més selectiva en funció de les propostes i interessos de cadascú.

El vicepresident del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Joaquim Felip, va destacar la importància d’aquest tipus d’accions per fomentar el desenvolupament econòmic del territori. La iniciativa va ser tot un èxit, segons van explicar en acabar la sessió i cop avaluades les opinions de tots els assistents. “En general, tothom s'ha mostrat molt satisfet dels contactes establerts i de la possibilitat de conèixer empreses del territori que puguin estar interessades en el producte local i, a la inversa, empreses locals que puguin estar interessades directament en el producte i en fer visites als productors”, assenyalà Felip.

El conseller del Consell Comarcal del Baix Empordà, Arturo Prades, va animar a les empreses a continuar intensificant les accions de comercialització per tal que els productes de l’Empordà cada vegada siguin més presents als restaurants, botigues i allotjaments de l’Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat