Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2015 - TALLERS DE FEMINITAT

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal, juntament amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, s’han organitzat dos tallers relacionats amb la feminitat.


El primer taller anomenat “Alliberant la feminitat” es durà a terme el dissabte 12 de desembre. En aquest taller es vol reconèixer i expressar tot el nostre potencial com a dones, potencial que ens aporta autoconfiança i presència en tots els àmbits de la vida i ens possibilita manifestar tot allò que volem i ens proposem. Es proposa un taller on connectar amb la vostra feminitat i sentir-vos alliberades. El taller l’impartirà Elena Tarabal Vallespín, terapeuta holística en kinesiologia emocional i energètica.


El dijous 17 i el divendres 18 de desembre es farà un taller de dansa i moviment per a dones. L’objectiu d’aquest taller és prendre consciència del nostre cos femení mitjançant la nostra creativitat, recuperant la nostra energia creativa mitjançant la consciència del cos i l’expressió corporal. El cos és el contenidor de tot allò que ens passa tant des del punt de vista físic, emocional, com dels nostres pensaments. El cos és el vehicle de les nostres emocions i on acumulem totes les vivències. Treballar directament amb el cos permet estar millor amb una mateixa i viure les emocions d’una manera més natural. El taller serà impartit per Amalia Aguilera García, terapeuta psicocorporal.


Aquests tallers es faran a les escoles velles, al carrer Coll i Vehí, 6 de la Bisbal d’Empordà. Són gratuïts, però les places són limitades i, per això, cal fer la inscripció prèvia a: siad@labisbal.cat o bé al telèfon 972 64 23 10.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat