Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2014 - JORNADA DE FORMACIÓ D'ENTITATS ESPORTIVES AL BAIX EMPORDÀ

Un total de 45 representants del teixit associatiu esportiu de la comarca del Baix Empordà i rodalies van assistir ahir a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà a la jornada de formació per entitats esportives amb el títol “ La gestió del voluntariat i del personal contractat a les entitats esportives”.

Els representants d’entitats, clubs, Ampa’s, Ajuntaments, Consells Esportius i centres educatius van poder conèixer i resoldre dubtes sobre el tipus de relació entre les entitats i el personal que tenen, com es poden remunerar, quins són els drets i obligacions de cadascun i com plantejar un procés de regularització en una entitat.

A la reunió, els ponents de la jornada van fer una breu introducció sobre la Llei de transparència, que va entrar en vigor el 10 de desembre i sobre la reforma fiscal que entrarà en vigor a partir de l’1 de gener del 2015.

Seguidament van explicar la gestió del personal a les entitats i es van centrar en el voluntari i el personal laboral.

Per acabar l’exposició, van explicar com plantejar un procés de regularització d’una entitat, amb un exemple pràctic, i per finalitzar, hi va haver un torn obert de preguntes en les quals es van poder aclarir diferents dubtes de les entitats assistents.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els participants, als companys dels consells esportius i al tècnic de la representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya per la seva assistència, i als ponents de la jornada per ajudar-nos a aclarir dubtes i donar-nos possibles solucions a les diferents situacions que ens podem trobar a les nostres entitats.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies