Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2014 - EL CONSELL COMARCAL EDITA UNA NOVA PUBLICACIÓ: “ LA GASTRONOMIA DEL BAIX EMPORDÀ”

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha editat una nova publicació gratuïta anomenada “La Gastronomia del Baix Empordà”. Aquesta publicació ha estat creada per tal d’aglutinar i impulsar l’oferta gastronòmica de la comarca del Baix Empordà: les campanyes i jornades gastronòmiques, les fires gastronòmiques, els productes amb distintius de qualitat, els restaurants amb estrelles Michelin, els espais gastronòmics, etc.

Així doncs, queda palès en aquesta publicació la gran oferta gastronòmica de que disposa la comarca. Fins a 17 campanyes i jornades gastronòmiques existents per tal de desestacionalitzar la temporada turística: la Garoinada i l’Es Niu a Palafrugell, el Menú de l’Olla de Peix, el de la Gamba i el de l’Escarmarlà a Palamós, Calonge- Sant Antoni i Vall-llobrega, Pals i la Cuina de l’Arròs, la Cuina del Bacallà i del Peixopalo, de l’Arengada, del Peix Blau Ganxó i És temps d’Uriços a Sant Feliu de Guíxols, les Receptes de l’Àvia i la Cuina de la Terrissa a la Bisbal d’Empordà, el Peix de Roca a Begur, la Cuina del Cargol a Mont-ras, Tastets de Mar la Clova i la Poma a la Cuina a Torroella de Montgrí-l’Estartit i la Cuina del Bolet i la Caça a Santa Cristina d’Aro.

Cal destacar també les 23 fires i/o activitats gastronòmiques com l’Arrossada d’Albons, la Sopa de Verges, la Fira de la Poma a Ullà, la Fira del Bolet a Sant Sadurní de l’Heura o el Palamós Gastronòmic, entre moltes d’altres. I els tres espais gastronòmics de referència de la comarca: l’Aula Gastronòmica de l’Empordà a Vall-llobrega, l’Espai del Peix a Palamós i el Centre d’Interpretació de la Gastronomia “La Cuina a Catalunya” a Palafrugell.

La publicació “La Gastronomia del Baix Empordà” també fa èmfasis en els productes de qualitat com els productes adherits a la marca de garantia “Productes de l’Empordà” (l’arròs de Pals, els brunyols de l’Empordà, la botifarra dolça, la ceba de Figueres, el recuit, la poma de relleno de Vilabertran i la gamba de Palamós), els vins amb denominació d’origen Empordà i els vins de pagès de Calonge.

La publicació està editada en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot obtenir a totes les oficines de turisme de la comarca, al Consell Comarcal del Baix Empordà o bé també es pot descarregar a través del seu portal turístic www.visitemporda.com.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies