Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2013 - S’INAUGURA L’OFICINA JOVE DE LA BISBAL D’EMPORDÀ

El dimarts 3 de desembre, el director general de Joventut del Departament de Benestar i Família, Toni Reig, ha inaugurat el nou Espai per a joves del Baix Empordà. A l’acte hi han assistit la coordinadora territorial de Joventut, Anna Prior; el president del Consell Comarcal, Joan Català; el conseller de Joventut del Baix Empordà, Carles Salgas; l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio; el regidor de Joventut, Jordi Gasull, i el coordinador territorial de Joventut a Barcelona, Oriol Martín.
 
Amb les noves instal•lacions, ubicades al carrer Coll i Vehí, 6 de la Bisbal d’Empordà, es pretén aglutinar els serveis, dedicats als joves, de les diferents administracions públiques per tal d’augmentar la coordinació entre diferents àrees del Govern amb competències que puguin repercutir en els joves.

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família va creure oportú reorientar el territori en matèria de joventut i dotar-lo d’uns nous equipaments on el jove trobés tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida, les OFICINES JOVES. Les oficines es troben integrades dins la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil on s’intenta integrar i coordinar les diferents administracions, entitats i agents que disposen de serveis destinats als joves.

L’objectiu és que quan un jove entri en una oficina jove en surti amb una resposta a la seva necessitat. Es tracta que el jove pugui trobar en una finestra única la informació per resoldre tot allò que necessita.

Les oficines joves han signat un conveni amb la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família, el Consell Comarcal i l’ajuntament de capital de comarca i tenen entre altres funcions difondre convocatòries d’ajuts, tràmits i recursos per trobar feina, cercar habitatge, resoldre dubtes en salut jove, etc.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies