Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2013 - LA DIPUTACIÓ DE GIRONA, AMB LA COL•LABORACIÓ DEL CONSELL COMARCAL, PRESENTA LES NOVES WEBS MUNICIPALS ALS MUNICIPIS DEL BAIX EMPORDÀ

La Diputació de Girona ha presentat aquest dimarts dia 17 de novembre de 2013 a la Sala de Plens del Consell Comarcal, el disseny i funcionament de les noves pàgines webs dels municipis amb menys de 5.000 habitants de la província de Girona i en concret en aquesta sessió dels municipis del Baix Empordà.

La Diputació de Girona està realitzant diverses sessions de presentació de les noves pàgines webs a les diverses comarques gironines per tal d’explicar-ne el seu funcionament. L‘objectiu de les noves pàgines webs és que siguin una eina de promoció del municipi més dinàmica i funcional.

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Diputació de Girona s’han coordinat per tal de concretar la part més turística de les pàgines webs conjuntament amb els municipis per tal que cada municipi del Baix Empordà pugui tenir la mateixa informació turística a nivell comarcal d’acord amb la estratègia turística acordada al Baix Empordà a través de la Comissió Turística.

La Comissió Turística està formada per 28 municipis del Baix Empordà, 18 dels quals són municipis amb menys de 5.000 habitants i que per tant, podran utilitzar aquestes webs.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat