Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2013 - EL CONSELL COMARCAL FORMA AUXILIARS D’EXPORTACIÓ

El passat 14 de novembre es va realitzar l’acte de cloenda de la formació  AUXILIARS D’EXPORTACIÓ, format per 13 persones de la comarca. La FOEG, Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, ha portat a terme la formació especialitzada d’auxiliar d’exportació. A més, els alumnes han rebut formació d’anglès de negocis i intel•ligència emocional, assolint en total 230 hores lectives.

El darrer dia de formació va comptar amb la participació de dues empreses de selecció de personal, Organigrama Selecció i Adecco que van oferir la seva visió sobre els aspectes rellevants per escollir les persones candidates.

El programa de formació de l’Empordà Exporta que s’ha adreçat  prioritàriament a persones aturades, s’ha portat a terme en el marc d’un projecte innovador i experimental cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu. A nivell empresarial promou l’agrupació d’empreses per a l’exportació per tal d’afavorir que siguin més competitives a l’hora d’enfocar-se a mercats internacionals.

Des de la basant d’ocupació s’han format  51 persones en quatre perfils : Tècnics de venda internacional (comercials), Tècnics de comerç internacional, auxiliar d’exportació i Operaris de magatzem. Es requerien uns nivells formatius específics a l’igual que un nivell elevat d'anglès i/o francès.

El programa ha finalitzat amb un alt nivell de satisfacció per part de les persones participants tant pels continguts específics rebuts com per la millora de la seva ocupabilitat i  els bons resultats d’inserció laboral.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies