Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2013 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ CREA UNA BOTIGA ON LINE PER PROMOURE ELS RECURSOS TURÍSTICS DE LA COMARCA

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha creat una botiga on line amb l’objectiu de ser un canal de difusió dels recursos turístics, culturals, naturals i gastronòmics de la comarca a través de les publicacions i productes ja existents en el territori, tot aprofitant les noves tecnologies que permeten arribar a un mercat d’usuaris més ampli.

A la botiga on line s’hi accedeix a través del portal turístic del Consell Comarcal del Baix Empordà (www.visitemporda.com) i posa a disposició del visitant des de publicacions més genèriques per conèixer la comarca a publicacions més específiques amb propostes de rutes per fer a peu, o bé, amb bicicleta.

La botiga on line també contempla un apartat dedicat a “packs” gratuïts d’informació turística per tal que el visitant pugui preparar les seves vacances o escapades al Baix Empordà i un altre apartat amb articles de marxandatge per tal de que es pugui posar en valor productes que el visitant es pot trobar a la destinació. No hi pot faltar un apartat dedicat als productes gastronòmics per difondre també la gastronomia empordanesa (en procés de desenvolupament).

Els municipis de Platja d’Aro, Palafrugell i Palamós han estat els primers municipis en afegir-se en aquesta iniciativa comarcal que buscarà incorporar el proper any més municipis, i també, productes d’entitats que treballen  en la gestió, difusió i promoció dels valors naturals i culturals de la comarca del Baix Empordà.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat