Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2012 - LA JUNTA PERMANENT DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA LA SEVA REUNIÓ BIMENSUAL

El dimarts 11 de desembre es van reunir al Consell Comarcal, els membres de la Junta Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran. Les reunions, que es celebren periòdicament cada dos mesos, serveixen per posar en relació el col•lectiu de la Gent Gran i l’administració pública, alhora que presenten totes aquelles inquietuds i demandes copsades en els Casals de la nostra comarca, perquè des d’aquí siguin canalitzades i derivades als òrgans que correspongui per a la seva tramitació o resolució.
En aquesta ocasió s’han posat de manifest les jornades que s’han estant realitzant a diferents municipis de Girona amb motiu de la celebració de l’any europeu de l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional, on s’han debatut temes tan importants com el maltractament a la gent gran, entre d’altres.
Tanmateix, s’està treballant per crear un perfil a la web del Consell Comarcal que serveixi per informar de tots els casals dels municipis de la comarca, així com dels membres que formen part de les diferents juntes i de les activitats que realitzen. Per últim es va acordar la realització de l’Assemblea General anual del Consell Consultiu de la Gent Gran pel proper 15 de febrer de 2013.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat