Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2012 - ESADE - INSCRIPCIONS OBERTES AL PROGRAMA DE DIRECCIÓ COMERCIAL. MÀRQUETING I VENDES.

El Consell Comarcal ha signat un conveni  de col•laboració amb ESADE per impartir formació empresarial a la comarca. Tenim la satisfacció de poder apropar al Baix Empordà la formació del nivell internacional d’ESADE, que es consolida entre les 10 millors Escoles de Negocis en formació d'MBA del món, segons la prestigiosa revista nord-americana Business Week: Aquest acord amb ESADE ens permet fer arribar al territori coneixements sòlids i una visió global de l’empresa, com també de les competències necessàries per dirigir equips i prendre decisions eficaces.
 
ESADE té la voluntat d’arribar arreu del territori, ja que des de la seva fundació l’any 1958, s’ha caracteritzat pel seu esperit d’innovació i el seu compromís clar de servei a la societat, per la qual cosa compta amb Campus a Barcelona, Madrid i Buenos Aires i ofereix formació en qualsevol lloc del món, havent firmat convenis de col•laboració amb més de 100 universitats i escoles de negocis dels cinc continents.
 
Arran d’aquest conveni de col•laboració, el primer Programa que desenvoluparan conjuntament ambdues institucions és el de Màrqueting i Vendes: Direcció Comercial que es durà a terme a l’Hotel S’Agaró entre l’1 de març i el 26 d’abril de 2013. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà a través de correu electrònic: promocioeconomica@baixemporda.cat o trucant al tel. 972 64 23 10. Les places són limitades.


 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat