Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2012 - EL CONSELL COMARCAL SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB ESADE PER IMPARTIR FORMACIÓ EMPRESARIAL A LA COMARCA

El Sr. Joan Català Pagès, President del Consell Comarcal del Baix Empordà i el Sr. Ramon Aspa, Corporate Deputy Director General a ESADE, han signat un conveni on acorden la voluntat d’impulsar formació relacionada amb la direcció i l’administració d’empreses al Baix Empordà.

Català ha manifestat la satisfacció de poder apropar formació del nivell internacional d’ESADE, que es consolida entre les 10 millors Escoles de Negocis en formació d'MBA del món, segons la prestigiosa revista nord-americana Business Week: “Per al Baix Empordà és molt important aquest acord amb ESADE per fer arribar al territori coneixements sòlids i una visió global de l’empresa, com també de les competències necessàries per dirigir equips i prendre decisions eficaces. Aquest és un pas ferm que realitzem com a aposta estratègica de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme”.

De la seva banda, segons Aspa, ESADE té la voluntat d’arribar arreu del territori, ja que des de la seva fundació l’any 1958, s’ha caracteritzat pel seu esperit d’innovació i el seu compromís clar de servei a la societat, per la qual cosa compta amb Campus a Barcelona, Madrid i Buenos Aires i ofereix formació en qualsevol lloc del món, havent firmat convenis de col•laboració amb més de 100 universitats i escoles de negocis dels cinc continents. Segons Aspa “Amb aquest acord pretenem crear unes relacions de partenariat que, més enllà de la promoció d’accions puntuals conjuntes, ens permeti iniciar una etapa de col•laboració estable”.

Arran d’aquest conveni de col•laboració, el primer Programa que desenvoluparan conjuntament ambdues institucions és el de Màrqueting i Vendes: Direcció comercial que es durà a terme a l’Hotel S’Agaró entre l’1 de març i el 26 d’abril de 2013. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà a través de correu electrònic: promocioeconomica@baixemporda.cat  o trucant al tel. 972 64 23 10.


 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies