Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2020 -EL CONSELL COMARCAL I L’AJUNTAMENT DE CASTELL-PLATJA D’ARO SIGNEN UN CONVENI PER DONAR CONTINUÏTAT A LES POLÍTIQUES D’HABITATGE DEL MUNICIPI

Es destinaran dos professionals per donar atenció al públic i assessorament tècnic en matèria d’habitatge

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro van formalitzar ahir al matí la signatura del conveni de col·laboració per al desenvolupament del programa de gestió del servei municipal d’habitatge i tasques tècniques per aquest any 2020.

L’objectiu és donar continuïtat a la implementació de les polítiques d’habitatge al municipi i per això des d’aquest mes de març es reforçarà el servei d’atenció al públic i alhora es crearà assessorament tècnic en matèria d’habitatge.

En aquest sentit, es prestaran diversos serveis d’atenció, suport i assessorament com la preparació de documentació necessària per a poder accedir a convocatòries d’ajuts i subvencions en matèria d’habitatge, l’atenció a les persones en situació d’exclusió residencial, la tramitació d’ajuts de lloguer, pels deutes de lloguer i hipoteca o la col·laboració amb els serveis socials del municipi i altres professionals de la xarxa com advocats o el jutjat. També per exemple se seguirà gestionant la borsa de mediació per al lloguer social o la borsa d’inclusió i allotjaments d’acollida, entre molts altres serveis.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, explica que “cada vegada hi ha més dificultats per accedir a habitatges de lloguer en zones com la del litoral costaner de la comarca a causa, entre d’altres per l’augment de l’oferta de pisos turístics i habitatges buits. Aquesta col·laboració permetrà facilitar les gestions en matèria d’habitatge del municipi i donar per tant resposta a aquestes situacions. Un model que estem treballant per ampliar-lo en altres ajuntaments.”


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies