Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


AGOST 2020 - AJUTS A LA CONTRACTACIÓ DEL TREBALL DE CURES

Benvolguts i benvolgudes, 

Avui (4-8-20) inicia el termini de la convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

La subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

Hi ha habilitat un web específic on hi trobareu tota la informació necessària sobre els requisits per optar a una subvenció, com sol.licitar-la i quines organitzacions del territori actuaran com a punt de suport i acompanyament per la tramitació. 

També trobareu adjunts els materials següents:

·        Manual per al/la treballador/a

·        Manual Per al/la ocupador/a

·        Informació sobre l'arrelament social

·        Manual per a la tramitació 

·        Punts d'atenció i suport a la tramitació

·        Cartell informatiu

 

Enllaç amb el tràmit:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-la-creacio-de-nova-ocupacio-en-lambit-del-treball-domiciliari-de-cures?category=Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies