Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


AGOST 2014 - UNA CISTELLA DE PRODUCTES DE LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L’EMPORDÀ” UN DELS PREMIS DEL CONCURS #RECOMANOCOSTABRAVAPIRINEU

La marca de garantia “Productes de l’Empordà ha col•laborat en el concurs #RecomanoCostaBravaPirineu que ha organitzat el Patronat de Turisme Girona Costa Brava aquesta primavera a les xarxes socials.

El concurs consistia en fer fotografies i vídeos de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El resultat del concurs ha sigut un èxit, amb 2170 fotografies i vídeos participants, i una gran visualització a les xarxes socials.

Per promoure els productes de l’Empordà, la marca de garantia “Productes de l’Empordà hi ha col•laborat amb una cistella dels productes adherits a la marca: arròs de Pals, botifarra dolça, brunyols de l’Empordà, ceba de Figueres, recuit, recuit de drap i poma de relleno de Vilabertran. A més a més de la cistella, s’ha ofert una visita guiada per a dues persones als arrossars i al Molí de Pals amb el trenet turístic el Xiulet de Pals, una visita guiada per a dues persones al Mas Marcè (productor de recuit) i una peça de ceràmica de la Bisbal.

La marca de garantia “Productes de l’Empordà” va néixer per voluntat dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col•lectiu de productors, amb l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la comercialització i venda d’aquests productes empordanesos.

La marca de garantia va ser atorgada el mes de setembre de l’any 2003, i garanteix que tots els productes adherits són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà, i segons les seves tradicions. A més a més, els productors també han de passar periòdicament els controls d’un laboratori alimentari que en certifica la qualitat en les diferents fases del producte.

Llistat de productes i productors adherits:
http://visitemporda.com/pdf/publicacions_640_1.pdf

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies