Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


AGOST 2014 - EL CONSELL COMARCAL COL•LABORA EN LA SEGONA EDICIÓ DE L’INSTAGRAM YOUR CITY

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona torna a dinamitzar turísticament les destinacions per mitjà de les xarxes socials amb la campanya «Instagram your city». En aquesta edició el patronat compta amb la participació dels vuit consells comarcals que lideren la organització dels concursos que tenen lloc a les poblacions de la seves comarques.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha donat suport al Patronat i lidera les trobades previstes al Baix Empordà. De moment, ja s’han realitzat 6 dels 7 trobades previstes: la Bisbal d’Empordà que es va realitzar en el marc de la Fira Artesana (18 d’abril), Palafrugell durant l’edició del Flors i Violes (4 de maig), Palamós durant el Terra de Mar (17 de maig), Pals en el transcurs del Planta’t a Pals (14 de juny), Platja d’Aro aprofitant la primera edició del Xalaro (22 de juny) i Sant Feliu de Guíxols durant la III Timbalada Ganxona (5 de juliol).

Amb aquestes 6 trobades hi han participat un total de 369 usuaris amb un total de 2819 fotografies penjades i 227.664 impactes a les xarxes socials. La propera trobada Instagram your city al Baix Empordà serà a la tardor, al municipi de Begur, en el marc de la Fira de la Castanyera (1 de novembre).

Es pot veure el calendari «Instagram your city 2014» a http://instagram.costabrava.org/, i participar o seguir l’activitat a través dels perfils @costabravapirineu i l’etiqueta oficial de cada concurs #Insta(nommunicipi), l’etiqueta #Empordà i també #InCostaBrava.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies