Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


AGOST 2013 - EL CONSELL COMARCAL PROMOU L’ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES APLICADES AL TURISME

Per mitjà de Wikiloc la comarca disposa d’un canal de més de 100 rutes per seguir amb el mòbil

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha editat un nou material informatiu i promocional amb l’objectiu de fomentar l’ús de les noves tecnologies en la pràctica d’activitats com el senderisme, el cicloturisme o la BTT a la comarca. Aquest material explica al visitant o a l’usuari com descarregar-se una aplicació per mòbils intel•ligents smartphones, cercar el canal del Baix Empordà, seleccionar i seguir una ruta. Aquesta aplicació, creada per Wikiloc, permet escollir segons el tipus d’activitat, la durada o el municipi on l’usuari es trobi.

Aquesta iniciativa, complementa la gestió per part del consell comarcal d’un canal de rutes en GPS on l’usuari pot descarregar-se també els tracks de totes les rutes promogudes pel consell comarcal i els diferents ajuntaments de la comarca.

El Baix Empordà disposa de quasi mil quilòmetres de camins i senders senyalitzats i diferent material especialitzat com mapes i llibres de rutes. La utilització de les noves tecnologies complementa l’aposta pel turisme actiu d’aquesta comarca.

Aquest nou material està disponible a les oficines de turisme de la comarca. documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies