Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


AGOST 2012 - EL CLUB DE LA FEINA, UN RECURS PROPER PER A LA RECERCA D’UN LLOC DE TREBALL

El Club de la feina  es desenvolupa com un servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tenen com a finalitat l’apropament de la població a la realitat del mercat laboral i la millora d’oportunitats d’ocupació. Actualment, aquest servei es desenvolupa a la Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí, Ullà, Platja d’Aro i Santa cristina d’Aro. Durant els primer semestre del 2012 s’han inscrit 607 persones noves.
El Club de la feina és un servei obert i dinàmic, que adapta la seva atenció a les necessitats dels canvis que es produeixen en el Mercat de Treball i als diferents perfils professionals del municipi. Durant el primer semestre del 2012 s’ha reforçat l’atenció individual i continuada per tal que les persones realitzin processos de millora de les seves estratègies personals, el perfil disponible i les eines necessàries per a la recerca de feina. En aquest context, es comptabilitzen 2089 visites de seguiment.
Seguint amb la intenció de millorar les competències de les persones usuàries del servei, es desenvolupen formacions estables i  tallers formatius mensuals  amb una assistència notable i creixent. S’han beneficiat d’aquestes formacions més de 140 persones.
La cartellera d’ofertes, que s’actualitza setmanalment, esdevé un servei clau per a l’apropament dels usuaris a les ofertes laborals vigents. Alhora, fomenta l’autonomia i el desenvolupament de les competències relacionades amb les noves tecnologies.
El contacte directe i personalitzat del Club de la feina permet donar una millor resposta a les ofertes de les empreses a través de la borsa de treball, fet que suposa una millora qualitativa i una eina per a fidelitzar les empreses.
http://www.baixemporda.cat/promocio/

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies