Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL-FESTES POPULARS AMB ZERO RESIDUS

Les festes populars amb zero residus.

L’organització de les festes populars ja són prou complicades i requereix de molt voluntariat,  i la gestió de les deixalles malauradament no és un tema prioritari, i requereix d’una previsió  i una logística específica.

Des de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal es treballa per tal que en aquests esdeveniments es puguin reciclar totes les deixalles que es produeixen, donant exemple al ciutadans de la correcta gestió dels residus. S’ofereix als ajuntaments que estan adherits al servei de recollida selectiva del Consell Comarcal, el material tant per seleccionar a les taules, contenidors de diferents mides i fraccions, com la logística i personal necessari.

Aquest any ja s’ha aconseguit que a la Sopa de Verges, l’arrossada d’Albons, la senglanada de Cruïlles, i la calçotada de Fontanilles siguin la festes amb zero rebuig, i que per tant, tot el que s’ha llençat s’ha reciclat.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies