Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2019 - PROGRAMA ENFEINA'T

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, enguany s'està portant  a terme la segona edició del programa ENFEINA’T, un programa ocupacional subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de empleo y Seguridad Social,  dissenyat  per a la contractació laboral temporal i l’acompanyament a la inserció de les persones en situació d'atur de llarga durada.

Aquest programa ha permès al Consell Comarcal del Baix Empordà, la contractació de 14 persones amb perfils administratius i tècnics, proporcionant-los un contracte laboral de 12 mesos per treballar en les diferents àrees del Consell Comarcal del Baix Empordà, proporcionant paral·lelament  sessions de suport i acompanyament individual en el procés d’integració i seguiment de l’experiència laboral dels participants durant tot el període d’execució del programa.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies