Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - V FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA DELS INSTITUTS DEL BAIX EMPORDÀ

El dijous 7 d’abril es va celebrar la cinquena edició del Fòrum dels Treballs de Recerca del Baix Empordà, al Teatre Municipal de Palafrugell. A l’acte, hi va assistir el director dels serveis territorials d’ensenyament, Josep Polanco; el president del Consell Comarcal, Joan Català; el vicepresident, Jaume Fontdevila; i l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández.

Els 10 alumnes participants (un per cada centre on es cursa Batxillerat a la comarca), van exposar els seus treballs amb brillantor davant el públic format per alumnes de 1r de Batxillerat, professorat, familiars i autoritats.

Enguany van organitzar l’acte l’INS Frederic Martí i l’INS Baix Empordà de Palafrugell, i aquests van ser els encarregats de difondre l’excel·lència en l’esperit investigador dels alumnes de la nostra comarca.

El president del Consell Comarcal va remarcar que amb aquests treballs es contribueix a enriquir el nivell cultural, social, científic, tecnològic i artístic de la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies