Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - SESSIÓ FORMATIVA AMB ELS ENTRENADORS DEL BÀSQUET CLUB TORROELLA

Dins del marc de fer una prova pilot incorporant altres agents socials del municipi i a fi de fer ús de l’equipament del Parc de Salut de La Granja de Torroella de Montgrí, equipament de zona residencial amb baixa participació, es va realitzar una sessió de formació als entrenadors del BCT (Bàsquet Club Torroella) com a primera fase de la prova pilot.

L’objectiu primer era fer una sessió formativa teòric-pràctica amb els entrenadors, i 4 sessions més pràctiques distribuïdes en diferents equips del Club i a realitzar durant els mesos de març i abril. D’aquesta manera, els jugadors poden fer entrenaments físics al Parc de Salut complementats amb entrenaments tècnics al seu pavelló municipal.

A la sessió teòrica se’ls hi va plantejar als entrenadors, que el plantejament és que facin ús de l’equipament del Parc de Salut a l’aire lliure, sempre que vulguin, atès que el tenen al seu abast i que la dinamitzadora sempre els pot assessorar en l’ús dels elements, exercicis i equipaments.

Un cop finalitzades totes les sessions es farà una sessió valorativa de l’experiència amb la idea d’extrapolar-ho a d’altres clubs esportius del municipi.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies