Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - NETWORKING DE VENDA DE PROXIMITAT DE L’EMPORDÀ

El proper dimarts 26 d’abril tornem a organitzar el Networking de Venda de Proximitat de l'Empordà: trobada entre productors, comercialitzadors, empreses d’allotjament i activitats turístiques.

Aquesta edició es realitzarà a l’edifici del Mundial a La Bisbal. Està organitzat des dels Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà conjuntament amb els ajuntaments de la Bisbal d’Empordà i de Figueres, i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Aquest networking està pensat per realitzar un primer contacte i facilitar futures converses. És imprescindible complir els horaris, per tal que tothom tingui les mateixes oportunitats.

Al networking hi participeu 30 productors i disposareu d’una taula on exposar els vostres productes, tastets, o bé, informació. Així doncs, us recomanem portar producte per mostrar i targetes o tríptics de la vostra empresa.

La resta de les 30 empreses us entrevistareu amb tots els productors. Cada entrevista té una durada màxima de 4 minuts. Així cada 4 minuts canviareu d’interlocutor. És obligatori que cada servei turístic s'entrevisti amb cada productor.

Horari:
9.00 h Recepció dels participants
9.15 h Benvinguda i inauguració. Il·lm. Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.
9:20 h Benvinguda i difusió de la Marca de Garantia Productes de l’Empordà. Sr. Arturo Prades Martínez, conseller comarcal del Baix Empordà a la marca de garantia Productes de l’Empordà.
9.25 h Presentació de la Jornada. Sr. Pere Hernansáez, cap de l’Oficina Comarcal al Baix Empordà. DARP.
9.35 h Networking - xarxa de contactes i entrevistes entre productors, comercialitzadors, restaurants, empreses d’allotjament i activitats turístiques
12.30 h Cloenda i degustació de producte local.

Si esteu interessats en participar-hi, empleneu el formulari on-line (data límit 18 d’abril):

Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició. Francesc Galí Tel.: 972 64 23 10 – A/e: fgali@baixemporda.catConsell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies