Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - EL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL ASSISTEIX A LA JORNADA: ELS MICROPOBLES - PAISATGE, URBANISME I IDENTITAT TERRITORIAL

El president del Consell Comarcal, Joan Català i el conseller comarcal, Josep López van assistir a la jornada titulada “Els micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial”. La jornada estava organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya i es va dur a terme al municipi de Sant Miquel de Campmajor.

El debat dels micropobles gira a l’entorn de si han de mantenir la seva autonomia política o sobres les dinàmiques de despoblament que han patit en les darreres dècades, tot oblidant-ne altres dimensions fonamentals, com ara el seu paper en la vertebració del territori i en la preservació de paisatges de gran qualitat. O el fet d’haver esdevingut autèntics laboratoris de noves formes de vida i de govern del territori, així com impulsors d’estratègies innovadores de desenvolupament local, sovint acompanyades de nous models energètics.

Durant la jornada diferents ponents van exposar problemàtiques territorials, urbanístiques i de gestió del paisatge dels micropobles; estratègies de repoblament als pobles petits; o bé, els valors vitals del paisatge dels micropobles.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies