Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA UN CICLE DE VISITES GUIADES ALS MUSEUS DE LA COMARCA DIRIGIT A PERSONAL DE MUSEUS I OFICINES DE TURISME

El Consell Comarcal del Baix Empordà aposta aquest any per donar impuls al sector museístic i cultural de la comarca, promovent al màxim els museus i col·leccions del Baix Empordà.

Així doncs una de les accions prioritàries ha estat la planificació d’un total de 21 visites als museus i col·leccions del Baix Empordà amb l’objectiu de donar a conèixer els equipaments i tenir l’oportunitat d’exposar les activitats i novetats de cada equipament al personal de museus i oficines de turisme del Baix Empordà.

D’aquesta manera el personal tant de les oficines de turisme com dels propis museus coneixeran els equipaments de primera mà i tindran la màxima informació per poder informar al visitant; aspecte importantíssim per promoure millor l’oferta cultural del Baix Empordà.

Les visites s’han programat des d’ara fins al mes de juliol i es compta amb la col·laboració de gairebé tots els museus i col·leccions de la comarca.

El passat dia 16 de març es van realitzar les visites al Museu de la Mediterrània i a la Fundació Mascort, tots dos equipaments del municipi de Torroella de Montgrí; el passat dia 30 de març es van visitar el Museu de la Pesca de Palamós i la Casa de Cultura Ca la Pruna de Pals, que acull una exposició permanent sobre la pagesia i el món rural. Ahir, dia 13 d’abril es van visitar la Fundació Cuixart i el Museu del Suro, tots dos equipaments del municipi de Palafrugell.

Aquesta acció ha estat molt ben rebuda per part de totes les parts implicades: museus i oficines de turisme ja que trobaven a faltar poder conèixer amb més detall la oferta existent al Baix Empordà.

Les properes visites programades són:

• 27 d’abril: Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret i Museu de la Confitura a Torrent.
• 4 de maig: Museu de la Joguina, Museu del Salvament i Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.
• 9 de maig: Terracotta Museu a la Bisbal d’Empordà i Fundació Josep Pla a Palafrugell.
• 25 de maig: Centre d’Interpretació de la Gastronomia a Palafrugell, Centre d’Interpretació del gremi de Sant Pere (Edifici Sa Perola) a Calella de Palafrugell i Conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda.
• 15 de juny: Gran Museu de la Màgia i Museu de la Sarsuela a Santa Cristina d’Aro i Exposició de Pessebres al Monestir de Solius.
• 29 de juny: Museu Rural de Palau – sator i Casa – Museu Castell Gala Dalí a Púbol.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies