Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - EL BAIX EMPORDÀ ES PREPARA PER AMPLIAR L’OFERTA D’EXPERIÈNCIES PELS VISITANTS

El dijous 14 d’abril es va dur a terme la cloenda de la Formació turística per a productors i artesans, al Consell Comarcal del Baix Empordà. A l’acte hi va assistir la directora dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Elisenda Guillaumes, juntament amb el president del Consell Comarcal, Joan Català. També, hi van assistir Narcís Coll, president del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i l’Esther Torrent, consellera del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà conjuntament amb el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, s’ha organitzat aquesta formació per a fer visitables les empreses agroalimentàries i artesanes de tota la província de Girona. La formació estava pensada per aquests dos sectors i les seves necessitats especials. La intenció és que es tinguin eines per aplicar directament a l’empresa i s’animin a explicar al visitant l’elaboració del producte.

Joan Català, va destacar que “el Baix Empordà és una comarca amb un gran potencial per oferir experiències agroalimentàries i artesanes úniques. És un atractiu més dins l’oferta turística de tot l’any”. I segons al directora dels serveis territorials, Elisenda Guillaumes “les visites agroalimentàries són una excel·lent eina per acostar l’agricultura a la ciutadania i alhora permet diversificar les línies de negoci dels nostres productors.”.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies