Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2015 - SET PERIODISTES DE VIATGES I GASTRONOMIA DESCOBREIXEN ELS PRODUCTES I PARATGES DE L’EMPORDÀ DE LA MÀ DEL CONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració dels ajuntaments de Pals, Palamós i Platja d’Aro, i amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha acollit durant tres dies set periodistes gastronòmics i de viatges en unes jornades encarades a promoure l’entorn natural i la cultura culinària del Baix Empordà. Els encants més destacats, tant a nivell paisatgístic com gastronòmic, dels municipis de Pals, Palamós i Platja d’Aro han estat l’eix de la visita.

L’estada, que s’ha dut a terme durant els dies 20, 21 i 22 d’abril, ha tingut com objectiu promoure els productes locals més emblemàtics, com ara l’arròs de Pals i la gamba de Palamós, i descobrir a la premsa la permanència d’un substrat tradicional d’oficis i activitats que han persistit en el temps gràcies a la seva relació amb aquests productes, i que avui dia conformen un enriquidor teixit econòmic que dota la comarca d’una identitat única.

Al llarg dels tres dies del viatge, els redactors de viatges de mitjans generalistes estatals de la importància de La Razón, l’ABC i el grup Gestiona Radio, juntament amb d’altres especialitzats en gastronomia com ara Sobremesa o especialitzats en oci i viatges com la Ría del Ocio de Bilbao o el Diario On de Pamplona, han pogut descobrir les particularitats, tant a nivell d’usos gastronòmics com pel que fa a l’estructura empresarial, de l’arròs de Pals, els vins de l’Empordà, les anxoves de Palamós o les melmelades de Castell d’Aro. L’oferta gastronòmica ha estat complementada amb les visites al recinte gòtic de Pals, al Museu de la Pesca i l’Espai del Peix de Palamós, al camí de ronda de S’Agaró i amb una ruta amb segway pels arrossars de Pals.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies