Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2015 - IV FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA DELS INSTITUTS DEL BAIX EMPORDÀ

El dijous 16 d’abril es va celebrar la quarta edició del Fòrum dels Treballs de Recerca del Baix Empordà, al Teatre La Gorga de Palamós. A l’acte, hi va assistir el president del Consell Comarcal, Joan Català; el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Albert Bayot; i l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés.

Durant l’acte es van exposar els 10 treballs de recerca més representatius de diversos instituts del Baix Empordà. Un dels objectius d'aquest fòrum és donar a conèixer la tasca investigadora que es porta a terme en els centres de secundària del Baix Empordà i que es materialitza amb els treballs de recerca del batxillerat. Una altra de les intencions és que aquestes exposicions puguin ésser font d'inspiració i model per als alumnes de primer, que tot just ara comencen aquest itinerari de descobriment i recerca, i que també eren entre els assistents. A més, aquesta trobada consolida els vincles que hi ha entre els centres educatius del territori i pretén generar, també, una actitud inquieta i curiosa per la realitat del nostre entorn més proper.

El president del Consell Comarcal va voler felicitar a tots els alumnes que van exposar el seu treball i va remarcar que amb aquests treballs es contribueix a enriquir el nivell cultural, social, científic, tecnològic i artístic de la comarca.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies