Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2015 - EL CONSELL COMARCAL ACULL EL CÀSTING DE LA PEL·LÍCULA “OCHO APELLIDOS VASCOS”

En breu s’iniciarà el rodatge de la segona part de la pel·lícula “Ocho Apellidos Vascos” que tindrà lloc, entre altres espais, al Baix Empordà. Des de l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme se’ls ha estat ajudant aquests mesos en la cerca de localitzacions, allotjament i altres aspectes de logística i producció.

S’ha començat la convocatòria pel càsting de figurants que tindrà lloc a Monells (dimarts 21 d’abril) i a la Bisbal d’Empordà (dimecres 22 d’abril). En el cas de la Bisbal d’Empordà, el Consell Comarcal acollirà aquest càsting a les dependències de Promoció Econòmica i Turisme, que s’habilitaran per aquesta funció.

El paper de figurant és remunerat i es combinable amb diferents prestacions, com per exemple l’atur. Poden ser necessaris també persones de caire modern i aspecte urbà; persones d’aspecte nòrdic; persones de diferents ètnies i races i persones amb experiència de cambrer i utilitzant graelles.

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies