Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - L’ÀREA D’ENSENYAMENT GESTIONA EL TRANSPORT DE L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT AL SALÓ EXPOJOVE DE GIRONA I AL FÒRUM DE RECERCA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Un any més, el Consell Comarcal ha gestionat el transport dels alumnes de diferents instituts de la comarca (públics i privats) a la novena edició de l’ExpoJove a Girona, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Gironès, i al Fòrum de Recerca a Sant Feliu de Guíxols.

Pel que fa a l’ExpoJove, es tracta d’un saló de formació i ocupació que té com a principal objectiu donar suport i informació als joves en el moment de la presa de decisions sobre el seu futur acadèmic i/o professional. Enguany, l’ExpoJove 2014 va tenir lloc els dies 1 i 2 d’abril durant els quals es van transportar 1.165 alumnes de la comarca en 30 autobusos. 


Quant al Fòrum de Recerca, és una mostra dels treballs de recerca dels alumnes dels instituts de la comarca. Enguany es va celebrar el 3 d’abril al Teatre Auditori Narcís Masferrer i el va organitzar l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de la població, Joan Alfons Albó; el director dels serveis territorials a Girona del Departament d’Ensenyament, Albert Bayot, i del president d’aquest Consell Comarcal, Joan Català, així com l’assistència prevista d’uns 400 alumnes, 187 dels quals van ser transportats per 4 autobusos.


L’objectiu del Consell Comarcal és, doncs, facilitar el transport als joves per tal que puguin rebre la informació i orientació necessàries per al seu futur professional i laboral.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies