Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - ES PORTA A TERME UN TALLER DE FORMACIÓ SOBRE VIOLÈNCIA MASCLISTA ADREÇAT A ENTITATS DE DONES DE LA COMARCA

El dissabte 5 d’abril, es va fer un taller de formació sobre violència masclista, adreçat a entitats de dones de la comarca, a la sala Fontova de Calonge.

El taller va estar organitzat conjuntament per la Coordinació de l’Institut Català de les Dones de Girona i els serveis d’informació i atenció a les dones de la comarca (el servei comarcal i els de Palafrugell, St. Feliu de Guíxols, Sta. Cristina d’Aro, la Bisbal d’Empordà i Platja d’Aro).

A la presentació del taller, hi van assistir Fina Surina, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona, i Òscar Aparicio, vicepresident del Consell Comarcal.

Al taller, hi van participar 22 dones d’entitats de diverses poblacions de la comarca (St. Feliu de Guíxols, Sta. Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Calonge, Palamós, Palafrugell i la Bisbal d’Empordà) que van tenir l’oportunitat, a través de la seva participació en diferents dinàmiques, de reflexionar sobre el que és la violència masclista en l’àmbit de la parella i de com poden actuar si tenen coneixement d’algun cas. També van poder conèixer les tècniques dels diferents SIAD que hi ha a la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies