Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - ELS CONSELLS COMARCALS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ PROMOCIONEN L’EMPORDÀ A LA FIRA DEL RAM DE VIC

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents a la Fira del Ram de Vic que s’ha celebrat aquest cap de setmana, de l’11 al 13 d’abril de 2014.

La maquinària agrícola, el bestiar, les energies renovables i la gastronomia, entre d'altres, han estat els protagonistes de la Fira del Ram, la fira amb més història de la ciutat de Vic. La fira es va celebrar en diversos espais de la ciutat, un d’ells la Rambla del Carme, que aglutinava la Mostra de Turisme on els dos consells comarcals van aprofitar per promoure els recursos turístics de l’Empordà.

El mapa de l’Empordà, les cales i camins de ronda, les rutes en bicicleta i a peu han estat les publicacions més demanades al llarg dels tres dies de la fira. Així com també informació dels parcs i espais naturals de l’Empordà.

Els dos consells comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de l’Empordà, han decidit promoure els seus recursos turístics, aquest any, en mercats de proximitat com Catalunya i França.

La propera acció promocional a la que assistiran conjuntament serà l’acció Village Costa Brava - Pirineu de Girona que tindrà lloc del 23 al 25 de maig a Toulouse. Aquesta acció promocional és organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col•laboren consells comarcals i ajuntaments de les comarques gironines.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies