Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - EL CONSELL COMARCAL LLIURA ELS DISTINTIUS DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ

El dimecres 9 d’abril el Consell Comarcal va lliurar els distintius de qualitat turística a 46 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte va tenir lloc a les 12 h, a la Fundació Josep Pla de Palafrugell i va ser presidit per Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal, i per Òscar Aparicio Pedrosa, vicepresident primer.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2013 i han renovat la distinció un any més.

Entre les 46 empreses i entitats distingides, aquest any ha destacat una nova distinció: l’Oficina de Turisme de Peratallada.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 174 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies