Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal porta a terme durant aquests mesos una campanya de sensibilització ambiental  a diversos municipis de la comarca.

En concret, es treballa el taller “Avança Reciclant” de l’empresa Spora Serveis Ambientals, SL a 17 escoles, les dels municipis de Begur, Cruïlles, Mont-ras, Albons, la Pera, Vall-llobrega, Corçà, Ullastret, Pals i la Bisbal d’Empordà, i a l’Escola Ruiz Giménez de Palamós, CEIP L’Estació de St. Feliu de Guíxols i CEIP Pi Verd de Palafrugell.

Treballar la problemàtica dels residus amb la població escolar permet aconseguir un doble objectiu: primerament, s’educa les noves generacions perquè utilitzin la recollida selectiva i coneguin la problemàtica associada a una mala gestió dels residus i, en segon lloc, serveix de mitjà de transmissió de la informació a les llars, fent un paper exemplificador vers els pares i avis.

També s’ha proposat l’espectacle teatral Si triem junts sona millor, de la companyia empordanesa La Bèstia Peluda, als municipis de la comarca. Aquest espectacle està adreçat al públic familiar, i d’una manera amena i divertida se’l consciencia perquè recicli els residus que genera cada dia.

Coincidint amb l’espectacle, s’instal•la un punt informatiu per resoldre dubtes i repartir el Pack Tricicla, el qual ha estat dissenyat per facilitar el reciclatge a les llars. Fins al moment, l’espectacle s’ha portat a terme en els municipis de Palamós, la Bisbal d’Empordà, Bellcaire d’Empordà, Begur i la Tallada d’Empordà i, més endavant, es farà a Calonge, Palafrugell, Colomers, la Pera, Palau-sator, Mont-ras, Vall-llobrega, Ullà, Verges, Pals, Parlavà i Ullastret.
Aquestes campanyes han de servir per augmentar els índexs de reciclatge de la comarca, situats actualment al 34 %, i evitar que els materials recuperables acabin a l’abocador.

Els ciutadans de la comarca que vulguin disposar del Pack Tricicla el poden sol•licitar a les oficines del Consell Comarcal del Baix Empordà (c. Tarongers, 12 de la Bisbal d’Empordà).  

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies