Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - XERRADA COL•LOQUI ORGANITZADA PEL SIAD SOBRE COM L’EXPRESSIÓ CORPORAL TERAPÈUTICA POT MILLORAR LA NOSTRA SALUT

El dia 17 d’abril es va portar a terme la xerrada que, amb el títol de “L’expressió corporal terapèutica com a eina per millorar la nostra salut”, s’emmarca en el cicle de xerrades col•loqui organitzat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal.


La sessió va anar a càrrec d’Amèlia Aguilera, psicòloga i terapeuta familiar sistèmica, conductora de grups psicoeducatius d’expressió corporal per a adults, que va explicar que l’expressió corporal és un mètode que té com a objectiu potenciar l’expressivitat de la persona i la relació amb els altres mitjançant el cos. Es tracta, doncs, de millorar l'equilibri entre la nostra psique, el nostre cos i el nostre entorn i prendre consciència del nostre propi cos, de les seves possibilitats de moviment, per crear un espai per expressar sentiments, pensaments i idees.


A  la xerrada, hi van assistir una vintena de persones que van poder realitzar algun exercici relacionat amb el treball que es desenvolupa amb aquesta tècnica i van poder preguntar de quina manera repercuteix en la seva salut fer aquestes activitats.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies