Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - SESSIÓ FORMATIVA – CARTA DE SERVEIS DE TURISME

El dimarts 16 d’abril, l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme va presentar la Carta de Serveis de Turisme que ha dissenyat per als ajuntaments de la comarca. El nou model, que ha entrat en vigència aquest any, potencia la Comissió Turística com a eina de cooperació territorial per afavorir la dinamització turística, les activitats relacionades amb el desenvolupament del sector turístic i la seva promoció global.
 
La Carta de Serveis incorpora el Programa Territori i Natura (Turisme Actiu), que inclou el manteniment i promoció de les xarxes de senderisme, cicloturisme i BTT a la comarca, infraestructura que engloba quasi mil quilòmetres de xarxa. També incorpora els programes Pobles de l’Empordà, Comunicació, Gastronomia, Qualitat, Mar i Cultura, que els ajuntaments poden contractar segons les seves necessitats i línies estratègiques particulars. Alhora, el nou model incorpora la figura del tècnic/a compartit/da, que els ajuntaments poden contractar per a projectes o serveis concrets. Complementant la promoció de la Costa Brava, el Consell Comarcal també treballa la línia estratègica d’Empordà, orientada a promoure els valors del rerepaís en aspectes com el territori, la gastronomia, la cultura o l’art.
 
De dotze municipis que l’any anterior conformaven la Comissió, en el moment de fer la presentació es compta amb vint-i-dos. Es continuarà treballant per afavorir que la resta de municipis se sumin a la iniciativa.
 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies