Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - LES PARELLES LINGÜÍSTIQUES DEL BAIX EMPORDÀ VISITEN LA LLOTJA I L’ESPAI DEL PEIX DE PALAMÓS

Una seixantena de persones, entre voluntaris i aprenents de la Bisbal d’Empordà, Calonge, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro i Torroella de Montgrí, van visitar la subhasta del peix a la llotja de Palamós. La visita, que va tenir lloc el divendres 5 d’abril a les 16.30 h, va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament de Palamós i dels tècnics de la Fundació Promediterrània.
Tot seguit, després de veure un audiovisual sobre el món de la pesca a Palamós, es va fer la visita a l’Espai del Peix, un equipament inaugurat el març de 2011 per posar en relleu el peix desembarcat a la llotja de Palamós i potenciar la seva cuina a través de demostracions i tallers gastronòmics.
La visita, que es va cloure amb la degustació d’una fideuà i amb una copa de vi blanc, és una excusa més per possibilitar la trobada entre el voluntari i l’aprenent i facilitar la conversa de la parella lingüística en català.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies