Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - L’ÀREA D’ENSENYAMENT DIFON, ENTRE ELS CENTRES ESCOLARS, L’INFORME DE VALORACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE MENÚS ELABORAT PER L’AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA

Des de l’any 2006, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, juntament amb el Departament d’Ensenyament, porta a terme el Programa de Revisió de Menús Escolars (PReME).
Aproximadament cada dos anys, l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal envia els menús dels menjadors que gestiona a l’Agència de Salut Pública perquè els pugui avaluar amb l’objectiu de millorar-ne la programació. Aquest mes d’abril, l’Àrea d’Ensenyament ha rebut l’informe resultant de la valoració sol•licitada durant el mes de novembre. Les recomanacions i suggeriments de millora que s’hi recullen es basen en la Llei 17/2011, de 5 de juliol, de seguretat alimentària i nutrició, i en el document L’alimentació saludable a l’etapa escolar, de la Generalitat de Catalunya.
L’Àrea d’Ensenyament fa arribar l’informe resultant als centres escolars amb l’objectiu que coneguin els resultats de la valoració i els facin arribar a l’AMPA.
Amb aquesta actuació, el Consell Comarcal vol col•laborar amb els Departaments d’Ensenyament i Salut en la promoció d’hàbits saludables en l’entorn escolar i familiar.

Font fotografia: Gencat.cat/nova piràmide alimentació

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies