Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - ELS CONSELLS COMARCALS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ PROMOCIONEN L’EMPORDÀ AL SALÓ INTERNACIONAL DE TURISME DE CATALUNYA

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que s’ha celebrat del 19 al 21 d’abril a Barcelona.

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya és una fira ja consolidada, dedicada al sector turístic i a un públic tant de caràcter general com professional, que s’ha posicionat com la fira de referència del sector turístic català.

El saló ha ofert al visitant la possibilitat de viure un món d’experiències amb activitats gastronòmiques, culturals i d’oci per a tota la família. Seguint aquesta línia, els dos consells comarcals han estat presents a l’àrea gastronòmica del Saló de Turisme, una àrea que ha estat la novetat del Saló d’enguany i on s’ha ofert al visitants més de 1000 Brunyols de l’Empordà, producte adherit a la marca de garantia Productes de l’Empordà.

La marca de garantia “Productes de l’Empordà” és una marca que garanteix que els productes són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà i n’assegura la seva qualitat. Els productes que formen aquesta marca de garantia són: l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, el recuit i la poma de relleno de Vilabertran.

Pel que fa a publicacions turístiques, el mapa de l’Empordà, les cales i camins de ronda i les rutes en bicicleta i a peu han estat les publicacions més demanades.

Els dos consells comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de l’Empordà, han decidit promoure els seus recursos turístics, aquest any, en mercats de proximitat com Catalunya, França i Espanya.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies