Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - EL SIAD DEL CONSELL COMARCAL ORGANITZA 5 TALLERS DE CONSCIENCIACIÓ PER A LA IGUALTAT DE GÈNERES ENTRE L’ALUMNAT DE L’IES MONTGRÍ

Els dies 10 i 12 d’abril, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal va portar a terme 5 tallers de conscienciació per a la igualtat entre homes i dones, que anaven adreçats a l’alumnat de segon d’ESO de l’IES Montgrí de Torroella de Montgrí.

A partir d’una dinàmica proposada per la tècnica del SIAD, aquests alumnes van tenir l’oportunitat de reflexionar sobre la igualtat entre les dones i els homes, i van poder parlar sobre els estereotips de gènere, la influència de la socialització en la construcció del gènere, el masclisme i la igualtat.

Amb aquesta actuació, el SIAD pretén conscienciar la societat, i sobretot els joves, de la importància d’aconseguir un tracte més igualitari i més just entre dones i homes.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies