Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - EL SERVEI DE CATALÀ SURT AL CARRER PER ST. JORDI

Per la Diada de St. Jordi, el Servei de Català va promocionar la seva activitat des de la parada que la Llibreria Susana de Platja d’Aro li va cedir. Al costat dels llibres de ficció, de gastronomia, de viatges, etc., exposats a la parada de la llibreria, hi havia els díptics i fullets de difusió de les tasques que porta a terme el Consorci per a la Normalització Lingüística: formació en llengua (cursos de català per a adults presencials o en línia), assessorament lingüístic (correcció de textos breus i difusió del cercador Optimot, entre altres recursos lingüístics) i dinamització de la llengua (difusió de l’ús social del català a través de campanyes, com per exemple el programa Voluntariat per la llengua).
Aprofitant que aquest any es commemora el centenari del naixement de Salvador Espriu, una dotzena d’alumnes dels cursos de català de nivell bàsic 2, elemental 3 i suficiència 1 de Castell-Platja d’Aro van improvisar una lectura de poemes d’Espriu al carrer, enmig de vianants i turistes. Les roses retrobades, La pell de brau, Assaig de càntic en el temple, El meu poble i jo, etc. van ser alguns dels textos d’Espriu protagonistes del recital de poesia.
Al llarg del matí, les persones que es van acostar a la parada també van poder participar en un concurs lingüístic sobre frases fetes amagades, enganyifes, endevinalles i dubtes lingüístics, el premi del qual va ser un lot de 6 llibres, gentilesa de la Llibreria Susana, de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies