Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2013 - EL CONSELL COMARCAL SELECCIONA 50 PERSONES PER FORMAR-SE EN EXPORTACIÓ

El programa, que s’adreça prioritàriament a persones aturades, es portarà a terme en el marc d’un projecte innovador i experimental cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

Tot i el moment actual de crisi econòmica, les exportacions continuen creixent ja que les empreses busquen nous clients en mercats internacionals. Les empreses necessiten personal especialitzat i és per això que des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal s’ha posat en marxa el projecte Empordà Exporta, que inclou un itinerari formatiu per afavorir la inserció laboral que s’adreça a omplir el buit de perfils formats i amb experiència en aquest camp.

El programa formarà tècnics de venda o agents comercials, tècnics d'exportació, personal de suport administratiu i operaris de magatzem. Els requisits d’entrada al projecte són diferents en funció del perfil. Per exemple, en el cas de tècnic d’exportació, cal un nivell elevat d'anglès i/o francès i un nivell formatiu universitari per facilitar posteriorment les possibilitats reals de trobar feina.
La formació, que serà gratuïta per a les persones seleccionades, està formada per un mòdul de competències tècniques, un d’idioma estranger i un mòdul de comunicació i intel•ligència emocional, tots ells enfocats a les especificacions de cada perfil.

A més, s’està creant una agrupació d’empreses per a l’exportació perquè les empreses de la comarca puguin ser més competitives a l’hora d’obrir-se a mercats internacionals: millorar les condicions amb proveïdors de transport, de logística, de serveis financers, d’empreses d'embalatges, de serveis de traducció, d’assessories especialitzades, disposar de borsa de professionals, etc.
Per a més informació i/o inscripcions, contacteu telefònicament amb el Consell Comarcal de Baix Empordà o envieu un correu a empordaexporta@baixemporda.cat

 documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies