Contacte
Turisme | Qualitat turística

Marc Genés i Montse Nualart

Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, Bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà
Tel. 972 64 23 10
Fax. 972 64 55 75

E-mail
turisme@baixemporda.cat 

Webs
https://visitemporda.com/ca/

Twitter
@baixemporda_tur

Facebook
@baixempordaturisme


Qualitat turística

El Pla de Qualitat Turística en Destinació és un sistema que promou la gestió de qualitat dels serveis vinculats directament o indirectament al turisme del Baix Empordà. 
Es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, que s’està implantant a 80 destinacions a nivell estatal. 

La implantació d’aquest sistema beneficia al turista que ens visita, al conjunt de la destinació, però sobretot a l’empresa o servei que l’aplica:   

  • Impuls de la gestió de qualitat.
  • Millora del coneixement del client i del sector turístic.
  • Augment de la percepció de fiabilitat del servei per part dels clients.
  • Disposició d’un sistema de reconeixement de la qualitat.

L’empresa o servei que s’hi adhereix rep assistències tècniques individualitzades per a l’aplicació del manual de bones pràctiques que facilita el sistema i formació en qualitat, entra a formar part dels grups de millora de la destinació i participa en les activitats de promoció del Pla de Qualitat Turística en Destinació del Baix Empordà, i es beneficia de l’obtenció del distintiu de “Compromís en Qualitat Turística” si compleix amb tots els requisits que exigeix el sistema.  

Adhesió al Pla de Qualitat Turística en Destinació


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies