Enginyer/a industrial junior (Baix Empordà)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació Enginyeria industrial, ADE o Econòmiques. - Valorable experiència prèvia. - Persona proactiva, amb visió global de negoci, amb alta capacitat de resolució de problemes.

Descripció
Ets un/a apassionat/da dels processos industrials? Busques una feina estable, amb formació a càrrec de l'empresa i entrada flexible per a poder conciliar la vida personal? T'agradaria que la teva feina tingues un pla de carrera i així poder créixer laboralment? Doncs aquesta és la teva oportunitat! Les tasques que realitzaràs seran: - Passar ordre de compra de mandrils i polietilens. - Complimentar les fitxes de banys cilindres (B2). - Gestionar els treballs externs de planificació. - Gestionar l’aprovisionament de la fàbrica de Sariñena. - Realitzar les ordres de gravat de les comandes noves o amb modificacions. - Extracció d’informes de valoració de les comandes finalitzades. - Realitzar i gestionar tots els canvis que afectin a la comanda en curs. - Reserva de materials i control d’estocs de materials. - Realitzar la gestió dels aprovisionaments amb els proveïdors i informar al responsable de planificació dels possibles canvis de les dates d’enviament. S'OFEREIX - Feina estable, contracte directe per empresa. - Horari de dilluns a divendres matí i tarda. - Pla de carrera

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies