Operari/a laminació.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència de 1 any en entorns productius (fàbrica). Es requereix com a mínim: - El graduat en estudis primaris o EGB

Descripció
Revisar l'estat de la producció a l'inici de torn. • Contactar amb el maquinista del torn anterior per saber la situació en què es troba el treball a la màquina. • Supervisar i controlar el material utilitzat per a cada comanda. • Supervisar i controlar la correcta laminació del material, d'acord al full de fabricació i la pauta de control. • Introducció dels parts de fabricació de cada comanda al sistema informàtic. • Actuar per solucionar possibles incidències que afectin la producció i en cas necessari informar el responsable o Manteniment. • Desenvolupar el treball d'acord amb els procediments establerts per l'empresa. • Mantenir en correcte estat d'ordre i neteja de la zona de treball. • Realitzar els controls especificats en la pauta de control. Detallo exactament quin és l’horari del 5è torn o dels “mossos d’esquadra” pels candidats de fàbrica: - 1 setmana de matins de DL a DV es treballen 8h de 6 a 14h DS i DG es treballen 12h de 6 a 18h - 1 setmana sencera de descans - 1 setmana de nits de DL a DV es treballen 8h de 22 a 6h DS i DG es treballen 12h de 18h a 6. - 1 setmana sencera de descans - 1 setmana de tardes de DL a DV es treballen 8h de 14 a 22h DS i DG es té festa Després es torna a començar una altra vegada la roda. Quan es treballen 8h seguides es té un descans de 15 min, i quan se'n treballen 12h dues parades de descans amb un total de 35 min. Busquem gent que resideixi, com a màxim, a 25km del centre de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies