Tècnic/a de calderes de gas.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Condicions laborals: - Contracte: 6 mesos + 6 mesos + indefinit. - Conveni: Metall. - Jornada laboral: 8h diàries de dilluns a divendres. - Salari: 1.600 €/bruts mensuals per 12 pagues (19.200 €/bruts anuals) + bonus + objectius. Vehicle i telèfon d’empresa, més despeses de desplaçament. 10€ en cas de dieta fora de zona.

Descripció
Funcions: • Manteniment i reparació de calderes de gas, a nivell domèstic i industrial. • Disposar del carnet de gas o habilitació validada. • Valorable tenir de l’acreditació APMR - Agent de Posada en Marxa. • Aptituds comercials per l’oferiment de serveis i productes. • Dinàmica de gestió diària: agenda amb cartera de clients a visitar. • Resident a la província de Girona.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies