Persona per atenció a la gent gran.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem una persona empàtica, pacient i responsable, amb experiència en la cura de gent gran. Es valorarà si té coneixements en tècniques cognitives i si disposa de carnet de conduir.

Descripció
Estem buscant una cuidadora per un membre de la família. Principalment s'encarregaria d'acompanyar a la persona, fer tasques bàsiques de la llar, control de la seva medicació, fer cures en cas de ser necessàries, incentivar la vida activa o d’altres tasques segons la necessitat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies