Riders Autònoms (contracte Mercantil)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
No es obligatori però si es valorarà experiència en el sector. També es valorarà idiomes com el Francès o l'Anglès

Descripció
Empresa de nova creació busca riders autònoms amb moto pròpia per fer serveis d'Entrega a domicili a la zona de Platja D'Aro i voltants com: Sant Feliu de Guixols, Sant Antoni, Calonge, Palamós, Santa Cristina D'Aro, S'Agaró i Castell D'Aro El Rider cobra un preu per entrega juntament amb una comissió per cada entrega Possibilitat de continuïtat en el treball durant tot l'any.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies