Agent civic/a a les platges de PALS. Informació, vigilància i control de les mesures per a la reducció de riscos higienico-sanitaris enfront al covid-19, així com informació i divulgació de les ordenances municipals.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona responsable amb capacitat comunicativa i de medicació.

Descripció
Tasques informatives i divulgatives de campanyes sobre comportaments cívics d'acord amb les ordenances municipals de convivència, via pública, animals o neteja viària de PALS. Elaboració d'informes setmanals per a informar a l'ajuntament sobre les accions desenvolupades. Degut a les circumstàncies actuals, la persona haurà de realitzar una tasca important relacionada amb la prevenció de la covid-19 i de seguiment de la normativa. Es realitzaran tasques especifiques de control d'aforament a les platges i seguiment del compliment de la normativa de l'ús de màscara i distancia social.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies