Administratiu/va per gestions de pressupostos i control de comandes.

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Amb experiència.

Descripció
Es busca administratiu per gestions de pressupostos i control de comandes sector serralleria. Amb experiència en el sector de la serrellaria o el sector industrial, per realitzar treballs de gestió de materials i comandes, així com execució pressupostària i control de seguiment del treball realitzat. Opció de mig dia o temps complet. Experiència imprescindible i vehicle propi. També es valorarà l'experiència de dibuix de l'ordinador (AutoCAD, Solid Edge, etc.). Empresa petita i familiar on es pot acabar la formació i l'aprenentatge.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies